Business

Stage: E-Commerce

Wil je veel leren op het gebied van SEO/SEA bij een jong, groeiend bedrijf?

De functie

Tijdens de stage online marketing zul je bij Degros in aanraking komen met vele vlakken op het gebied van zoekmachinemarketing, ook wel bekend als SEO & SEA. Je zult ervaring opdoen met o.a. Google Ads, Microsoft ADS, Bol.com. Daarnaast is SEO een van de facetten waar je veel mee zult gaan werken.

Tijdens de stage zullen de werkzaamheden variëren. Denk hierbij aan copywriting, linkbuilding en technische scans van sites. Op het gebied van Adwords verwachten wij dat je tijdens je stage de adwords-certificering zal gaan behalen. De benodigde studie hiervoor zal je deels ook in eigen tijd doen.

Interesse?

Stuur je cv op en wellicht nodigen wij je binnenkort uit voor een kennismakingsgesprek. Heb je vragen? mail ons gerust. Stuur je motivatie en CV naar [email protected]

Over de stage

Startin overleg
Lengtebij voorkeur 6 maanden
Stagevergoeding€300,- per maand
OpleidingHBO
Degros erkend leerbedrijf

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv).

Als erkend leerbedrijf voldoet Degros aan de volgende voorwaarden:

  1. Degros biedt de student een goede en veilige werkplek die aansluit bij zijn opleiding. Daar oefent de student het beroep uit waarvoor hij in opleiding is, met de werkprocessen en werkzaamheden die daarbij horen.
  2. Degros stelt een praktijkopleider aan die de eisen van de opleiding kent en in staat is de student op de werkvloer op te leiden en te coachen. Degros maakt tijd, ruimte en middelen vrij om de praktijkopleider zijn taak te laten uitvoeren.
  3. Degros is bereid om samen te werken met de school en SBB en u verstrekt daartoe de benodigde informatie.