Degros is uw groothandel voor alle medische producten in Nederland en België. We leveren professionele medische producten en medische instrumenten in grote getalen. Zeker in deze tijden is een betrouwbare medische groothandel van groot belang. Degros is lid van Thuiswinkel, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. Bestel dus nu in onze medische groothandel en profiteer van de scherpe prijzen van Degros! Wilt u meer informatie over onze producten? Lees dan snel verder!

Nitril handschoenen

In onze groothandel vindt u Nitril handschoenen in verschillende soorten en maten. Nitril handschoenen zijn latexvrije handschoenen die gemaakt zijn van synthetisch rubber. Door de elasticiteit van de nitril handschoenen hebben ze een ideale pasvorm voor iedereen. Nitril handschoenen zijn erg sterk en gaan dan ook lang mee.

Toepassingen van Nitril handschoenen

Nitril handschoenen gebruikt u onder andere voor:

 • Werken met verschillende lichaamsvloeistoffen zoals bloed
 • Verantwoord omgaan met verzorgende werkzaamheden als het gebruik van injectiemateriaal
 • Vastpakken van geneesmiddelen
 • Werken met desinfectiemiddelen zoals Isopropyl alcohol

Verschillende Nitril handschoenen

In de groothandel van Degros vindt u verschillende soorten Nitril handschoenen. Zo hebben we smallmedium en large exemplaren. Daarnaast hebben we verschillende kleuren Nitril handschoenen, allemaal verkrijgbaar per 100 stuks. U vindt ze hier:

U bestelt de Nitril handschoenen ook in combinatie met andere medische veiligheidsmiddelen als mondkapjes,  desinfecterende handgel,  alcohol doekjes en  alcohol spray.

Latex handschoenen

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn sterk en elastisch. In onze groothandel vindt u alle verschillende maten latex handschoenen. Latex handschoenen kennen nagenoeg dezelfde toepassingen als Nitril handshoenen, met het verschil dat je op moet passen wanneer je een Latex-allergie hebt.

U vindt de Latex-handschoenen in verschillende hoeveelheden. Zo heeft u de handschoenen in50 stuks,100 stuks of zelfs150 stuks. Wilt u dus Latex handschoenen kopen? Dan zit u bij de groothandel van Degros goed.

Injectienaalden en ander injectiemateriaal

In de groothandel van Degros vindt u ook injectienaalden die u in grote getalen in kunt slaan. Deze injectienaalden zijn disposable, wat inhoudt dat u ze eenmalig gebruikt. De injectienaalden bestaan uit een holle metalen naald die op een kunststof leurlock conus is bevestigd. De diameter van de naald is van groot belang. Deze wordt uitgedrukt in Gauge (G). Dit zijn de verschillende diameters van de naalden die u online in de groothandel van Degros kunt kopen

 • 18G (diameter van 1,02 millimeter)
 • 19G (0,91 millimeter)
 • 20G (0,81 millimeter)
 • 21G (0,72 millimeter)
 • 22G (0,64 millimeter)
 • 23G (0,57 millimeter)
 • 24G (0,51 millimeter)
 • 25G (0,45 millimeter)
 • 26G (0,40 millimeter)
 • 27G (0,36 millimeter)

Onzeinjectienaalden koopt u al per 100 stuks. Daarnaast vindt u in onze medische groothandel ook ander injectiemateriaal, zoalsinjectiespuiten,alcoholdoekjes en diversedesinfectie instrumenten.

Bloeddrukmeters

Wilt u een bloeddrukmeter kopen? Ook daar is Degros gespecialiseerd in. Of u nu eenbloeddrukmeter met stethoscoop,volautomatische bloeddrukmeter of eenhalf-automatische bloeddrukmeter wilt hebben: in onze groothandel vindt u altijd wat u zoekt.

In het algemeen wordt de bloeddruk op twee manieren gemeten: via de bovenarm en via de pols. Daarom heeft Degros ookpolsbloeddrukmeters, zowel voor groothandel als consumentenverkoop.

Waarom bestellen in de Disposables groothandel van Degros?

Bij Degros vindt alle medische instrumenten in de groothandel en voor consumentengebruik. Wanneer u op werkdagen voor 22.00 uur bestelt bij Degros, wordt uw bestelling de volgende dag nog geleverd door PostNL. Wanneer u op vrijdag zelfs voor 23.59 uur bestelt, wordt uw bestelling nog op zaterdag geleverd! Zo heeft u razendsnel uw bestelling binnen.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €100,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.