Spiergel

Filters
1 ProductenPagina 1 van 1

Spiergel

Iedereen heeft weleens een (sport)blessure gehad. Of het nou komt daar een te fanatieke start, een valpartij of stomweg een ongeluk, een blessure is altijd vervelend. Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze altijd. Een spiergel helpt bij het voorkomen van blessures. Dat kan op twee manieren: verwarmen van de spieren voor het sporten of het koelen van de spieren na het sporten. 

Verwarmende spiergel

Het verwarmen van de spieren voor het sporten helpt blessures te voorkomen. Het zorgt voor een goede doorbloeding wat helpt bij het voorkomen van kramp en het verlichten van stijfheid. Het zorgt voor minder pijn bij bewegen.

Verkoelende spiergel

Het verkoelen van de spieren na het sporten helpt bij het voorkomen van spierpijn, blauwe plekken en zwellingen. Het bevordert het herstel van de spieren en verlicht het pijn en klachten bij (sport)blessures.

Toepassing

Let op: spiergel is geen wondermiddel. Ook met het gebruik van een spiergel kunt u blessures oplopen. Houdt uw lichaam daarom te allen tijde goed in de gaten. Gebruik sportgel alleen uitwendig. Contact met ogen, mond, oren en open wonden vermijden. Wees voorzichtig met gebruik rondom de intieme zone. Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar! Controleer altijd de houdbaarheidsdatum.