Betalen op rekening

Betalen op rekening

Betalen op rekening. Groot zakelijke klanten (ten behoeve van crediteuren afdeling) bieden wij de optie om bestellingen te doen op rekening. Het betalen op rekening kunnen wij u alleen aanbieden bij bestellingen vanaf minimaal € 100 ex BTW. Enkel van toepassing voor groot zakelijke klanten. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een aanvraag bij ons in te dienen. Uw account wordt na goedkeuring vrijgegeven voor betalen op rekening. Zodra u dan op de afrekenpagina uw betaalmethode kiest zal daar ook de betaalmethode “Betalen op rekening” tussen staan. Wij behouden ons het recht voor om bestellingen op rekening niet uit te voeren. In dat geval ontvangt u van ons een e-mail.

Wij verzoeken u, het factuurbedrag binnen 7 dagen te voldoen. Het bedrag kunt u overmaken op de rekening van de onderstaande bank:

Begunstigde: Degros
Bank: ING Bank IBAN: NL48INGB0006733672
BIC: INGBNL2A

Wij verzoeken u, bij het overmaken uw bestelnummer te vermelden in de betalingsomschrijving en iedere bestelling apart te betalen, zodat wij uw betalingen duidelijk kunnen herleiden.

Indien de factuur niet wordt betaald, brengen wij EUR 5,- aanmaningskosten in rekening.

3147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
10

Gemakkelijk en snelle levering

We hebben nu een paar x besteld. Alles was in goede staat. En werd snel geleverd. Goede kwaliteit en goed [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
10

correcte en snelle levering

Ook wanneer er een product niet op voorraad is wordt direct een mail verstuurd en houdt men je op de [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- STUIFZAND
10

Uitstekende service

Fijn dat je ook als particulier kunt bestellen. Ondanks vermelding website evt vertraging tevens een mailtje ontvangen. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum