Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Medische groothandel

Koop uw Medische producten eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Webshop keurmerk en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Degros is uw medische groothandel voor alle medische producten in Nederland en België. We leveren professionele medische producten en medische instrumenten in grote getalen. Zeker in deze tijden is een betrouwbare medische groothandel van groot belang. Degros is lid van Thuiswinkel, waardoor de veiligheid en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn. Bestel dus nu in onze medische groothandel en profiteer van de scherpe prijzen van Degros! Wilt u meer informatie over onze producten? Lees dan snel verder!

Nitril handschoenen

In onze groothandel vindt u Nitril handschoenen in verschillende soorten en maten. Nitril handschoenen zijn latexvrije handschoenen die gemaakt zijn van synthetisch rubber. Door de elasticiteit van de nitril handschoenen hebben ze een ideale pasvorm voor iedereen. Nitril handschoenen zijn erg sterk en gaan dan ook lang mee. Zo leveren wij o.a. meerdere soorten wegwerphandschoenen.

Toepassingen van Nitril handschoenen

Nitril handschoenen gebruikt u onder andere voor:

Verschillende Nitril handschoenen

In de groothandel van Degros vindt u verschillende soorten Nitril handschoenen. Zo hebben we small medium en large exemplaren. Daarnaast hebben we verschillende kleuren Nitril handschoenen, allemaal verkrijgbaar per 100 stuks. U vindt ze hier:

U bestelt de Nitril handschoenen ook in combinatie met andere medische veiligheidsmiddelen als  medische mondkapjes,  desinfecterende handgel,  alcohol doekjes en  alcohol spray.

Latex handschoenen

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn sterk en elastisch. In onze groothandel vindt u alle verschillende maten latex handschoenen. Latex handschoenen kennen nagenoeg dezelfde toepassingen als Nitril handshoenen, met het verschil dat je op moet passen wanneer je een Latex-allergie hebt.

U vindt de Latex-handschoenen in verschillende hoeveelheden. Zo heeft u de handschoenen in 50 stuks, 100 stuks of zelfs 150 stuks. Wilt u dus Latex handschoenen kopen? Dan zit u bij de groothandel van Degros goed.

Injectienaalden en ander injectiemateriaal

In de groothandel van Degros vindt u ook injectienaalden die u in grote getalen in kunt slaan. Deze injectienaalden zijn disposable, wat inhoudt dat u ze eenmalig gebruikt. De injectienaalden bestaan uit een holle metalen naald die op een kunststof leurlock conus is bevestigd. De diameter van de naald is van groot belang. Deze wordt uitgedrukt in Gauge (G). Dit zijn de verschillende diameters van de naalden die u online in de groothandel van Degros kunt kopen

Onze injectienaalden koopt u al per 100 stuks. Daarnaast vindt u in onze medische groothandel ook ander injectiemateriaal, zoals injectiespuiten, alcoholdoekjes en diverse naaldcontainers.

Medische instrumenten

Medische instrumenten zijn uiteraard niet weg te denken in een praktijk. Wij verkopen een breed assortiment aan medische instrumenten. Denk bijvoorbeeld aan scharen, scalpels, tangen, pincetten of nierbekkens. Ook verkopen we o.a. een speculum of andere soorten injectienaalden.

Bloedsuiker meten met teststrips

Zoekt u teststrips om uw bloedglucosewaarde in de gaten te houden? Hoe doe je dat: Je prikt wat bloed met een prikpen met daarin een bloedlancet en dat breng je aan op een teststrip, dat in de bloedglucosemeter zit. Na een paar tellen zie je de uitslag op het schermpje. Het nummer 1 merk voor het meten van bloedsuiker is accu chek.

Bloeddrukmeters

Wilt u een bloeddrukmeter kopen? Ook daar is Degros gespecialiseerd in. Of u nu een bloeddrukmeter met stethoscoop, volautomatische bloeddrukmeter of een half-automatische bloeddrukmeter wilt hebben: in onze groothandel vindt u altijd wat u zoekt.

In het algemeen wordt de bloeddruk op twee manieren gemeten: via de bovenarm en via de pols. Daarom heeft Degros ook polsbloeddrukmeters, zowel voor groothandel als consumentenverkoop.

Verbandmiddelen

Bent u op zoek naar verband of verbandmiddelen? Wij verkopen alle soorten wondverband, van pleisters, tubifast, tubigrip, gipsverband of gaaskompressen etc. Hiernaast leveren wij ook o.a. een naaldencontainer of Engels pluksel. Naast verbandmiddelen kun je ook shoppen voor Proshield.

Waarom bestellen in de Medische groothandel van Degros?

Bij Degros vindt je alle medische instrumenten in de groothandel en voor consumentengebruik.medische groothandel

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!