Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Medische Pincetten

Koop uw Pincetten eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Thuiswinkel en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Toon:
Toon 1 - 20 van 24
Medische Pincetten

Medische pincetten

Er zijn verschillende soorten medische pincetten die worden gebruikt in de gezondheidszorg, elk ontworpen voor een specifieke taak. Hieronder vindt u een overzicht van de meest voorkomende soorten medische pincetten:

  1. Anatomische pincet: Dit type pincet heeft dunne, puntige bekken en wordt gebruikt om kleine objecten vast te pakken, zoals verbanden, wattenstaafjes en hechtingen.

  2. Dressing pincet: Dit type pincet heeft bredere bekken dan de anatomische pincet en wordt gebruikt om grotere objecten vast te pakken, zoals verbanden en gaas.

  3. Chirurgische pincet: Dit type pincet heeft meestal dunne, puntige bekken en wordt gebruikt tijdens chirurgische ingrepen om weefsel vast te pakken en te manipuleren.

  4. Watten pincet: Dit type pincet heeft brede bekken met tandjes en wordt gebruikt om weefsel vast te pakken en vast te houden tijdens chirurgische ingrepen.

  5. Splinterpincet: Dit type pincet heeft puntige bekken die naar elkaar toe lopen en wordt gebruikt om splinters en andere kleine voorwerpen uit de huid te verwijderen.

  6. Oor pincet: Dit type pincet heeft gebogen bekken en wordt gebruikt om het oor te reinigen en te manipuleren.

  7. Adson pincet: Dit type chirurgisch pincet heeft dunne, puntige bekken die naar elkaar toe lopen en een fijn getand oppervlak hebben om een stevige grip op het weefsel te bieden.

  8. Micro pincet: Dit type pincet heeft zeer dunne, puntige bekken en wordt gebruikt in laboratoria en bij microchirurgie.

Het is belangrijk om de juiste pincet te gebruiken voor de taak die moet worden uitgevoerd om onnodige schade aan het weefsel te voorkomen.

Voor meer uitleg over de verschillende soorten anatomische en chirugische pincetten, lees onze blog over medische pincetten

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!