Shopping cart
€ 0,00
Sorteren op:

hars producten

Harsproducten

Wij verkopen verschillende soorten ontharingshars, suiker hars (sugaring), harsapparaten, accesoires en voor- en nabehandelingsproducten aan professionele gebruikers zoals schoonheidsspecialisten, pedicures, waxsalons en masseurs en particulieren

Bij Degros vind u een groot assortiment professionele harsen. Zowel hars in patronen met roller als harsblikken en striploze harskorrels en harsblokjes en schijven. Geschikt voor een normale of gevoelige huid van lichaam of gezicht.

Ontharingshars wordt aangeboden in blokken of schijfjes, in korrelvorm als harsparels en als compact blok. Voor de werking van de hars maakt de vorm niet uit. Wel voor bijvoorbeeld het gemak om de hars te doseren. Parels zijn makkelijker te doseren dan een compact blok dat eerst in kleinere stukken moet worden verdeeld. Over het algemeen zijn blokken hars wel voordeliger in de aanschaf dan bijvoorbeeld harsparels De harsen zijn speciaal geschikt voor verwarming in harsverwarmers.

Let op: alleen de magnetronhars is geschikt voor verwarming in de magnetron, de overige soorten niet!

Verwarmen in een bijpassende harsverwarmer is het makkelijkst en veiligst. Alleen de suikerhars en de harde hars zijn bij beperkt gebruik of als test ook geschikt voor au bain marie verwarming.