Shopping cart
€ 0,00

Plastic zakken voor paraffine behandeling

 14,00 ( 16,94 incl.)

  NU BESTELD = MORGEN GELEVERD

Veilig betalen:

Plastic zakken voor paraffine behandeling, Plastic zakken voor paraffine behandelingPlastic zakken voor paraffine behandeling, Plastic zakken voor paraffine behandelingPlastic zakken voor paraffine behandeling, Plastic zakken voor paraffine behandelingPlastic zakken voor paraffine behandeling, Plastic zakken voor paraffine behandelingPlastic zakken voor paraffine behandeling, Plastic zakken voor paraffine behandelingPlastic zakken voor paraffine behandeling, Plastic zakken voor paraffine behandeling
Degros - Gemak in uw Voordeel

  Gratis verzenden vanaf €75
  Wij verzenden met PostNL
  Uw bestelling achteraf op factuur betalen
  Altijd extra korting vanaf €200


   Offerte voor grotere aantallen aanvragen

Artikelnummer: DG120770057 Categorieën: , ,

Beschrijving

Plastic beschermzakken voor paraffine behandeling.

inhoud: 100 stuks

 

HANDEN & VOETEN: plaats de paraffine tabletten in de paraffine warmer en wacht tot ze volledig gesmolten zijn. De paraffine is dan op optimale temperatuur om de behandeling te beginnen. Ontsmet de handen met de Pre Paraffine Tonic Lotion. Dompel de te behandelen zone (hand/voet) gedurende 2 seconden in het bad. Hand of voet er uit halen en deze handeling 5 tot 6 maal herhalen tot dat de hand/voet volledig onder de gewenste dikke laag paraffine zit. Schuif de hand/voet in de plastic beschermzak. Vervolgens doet u de badstoffen handschoen om de hand/voet . Trek na 15 minuten de handschoen samen met de plastic beschermzak uit. De behandeling beëindigen met een lichte massage met een specifieke hydraterende crème. Herhaal de behandeling voor de andere hand/voet.

LICHAAM & GEZICHT: laat de paraffine tabletten smelten in de paraffine warmer tot aan de gewenste temperatuur (45°C). Door een kleine hoeveelheid gesmolten paraffine op de binnenkant van uw pols te testen, kan u vermijden dat u het product aan een te hoge temperatuur aanwendt. Een gelijkmatige laag aanbrengen op het lichaam of op het gaasmasker op het gezicht door middel van een penseel. Het lichaam in een plastiekfolie wikkelen en het product laten inwerken gedurende ongeveer 20 minuten en dan verwijderen. Eveneens de behandeling beëindigen met een hydraterende crème. Eenmalig gebruik van de paraffine bij deze behandelingen.

Populaire producten op Degros.nl

Isopropyl alcohol
Nitril handschoenen
Plastic schoenhoesjes
Alcohol 70%
Hfl solution spray
Pedicure benodigdheden
Comforties
Chloorhexidine alcohol
Pedicure mesjes
Gelitaspon dental blokjes