Shopping cart
€ 0,00
Sorteren op:

pedicure frees

Pedicure Frees

De pedicure frees koopt u bij Degros, wij hebben ze in diverse soorten. Deze frezen zijn van het welbekende merk Busch en hebben allemaal de standaard maat, zodat ze passen op de meeste handvatten voor nattechniek en droogtechniek motoren. Onderaan deze pagina vind u meer informatie over het gebruik van de verschillende frezen.

Busch frezen

Bij ons kunt u alle verschillende soorten pedicure frezen kopen. Wij hebben alle frezen zeer ruim op voorraad.

Uitleg gebruik frezen voor de pedicure

Er zijn heel veel verschillende soorten en maten frezen, maar waar gebruikt men nu welke frees voor? Zie hieronder per categorie de korte uitleg.

  • Diamant frezen: Worden gebruikt voor het bewerken van eelt of teennagel en zijn te zowel bij nattechniek als droogtechniek te gebruiken. Diamantfrezen zijn er van superfijn tot zeer grof. Hoe fijner de frees, des te hoger het toerental waarmee er gewerkt kan worden.
  • Keramische frezen: Zijn gemaakt van high performance keramiek en hierdoor extra hard en breken minder snel. Dit resulteert in 25 procent betere prestaties dan andere frezen. Deze frezen zijn ideaal te gebruiken voor het egaliseren van verdikte (kalk)nagels en het verwijderen van kunststoffen op de nagel. .
  • Staal frezen: De RVS frezen zijn optimaal beschermd tegen roestvorming door de toepassing van RS staal. Deze frezen zijn er in veel verschillende uitvoeringen en worden universeel ingezet door de pedicure. Zowel voor de bewerking van eelt, het uitboren van likdoorns, vrijleggen van de nagelplaat en het bewerken van orthesemateriaal.
  • Dia twister: Deze diamantfrees wordt voornamelijk ingezet het grof bewerken van eelt De speciale gleuven in deze frees zorgen ervoor dat huid en frees gekoeld worden. De diatwister is verkrijgbaar in grof, supergrof en megagrof.
  • Hardmetalen frezen: Worden voornamelijk gebruikt voor het egaliseren van de huid of teennagel.
  • Polijst frezen: Deze frezen zijn extra fijn en worden vaak als afwerking gebruikt voor het polijsten van huid en nagel.
  • Hybrid twister: Deze frees is gemaakt van 2 effectieve slijpmaterialen, namelijk diamant en keramiek. Hierdoor is dit een extra sterke frees die door de speciale gleuven de warmte goed kwijt kan. Wordt voornamelijk gebruikt voor het bewerken van eelt. Worden voornamelijk gebruikt voor het egaliseren van de huid of teennagel.