Retourneren vanuit Belgie

LET OP! Gebruik dit formulier niet om vragen te stellen of orders te annuleren. Deze meldingen worden niet verwerkt via dit formulier. Voor vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier.

Uiteraard is het mogelijk om uw bestelling te retourneren. Leest u voordat u iets terug stuurt onderstaande goed door. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

U dient uw retour aan te melden binen 14 dagen na aankoop en het product dient dan binnen 14 dagen na melding retour bij ons binnen zijn, anders vervalt de wettelijke bedenktermijn. De verpakking van het betreffende product dient onaangebroken te zijn. In de doos dient de pakbon aanwezig te zijn. Let op! Zonder pakbon kunnen wij uw pakket niet retour nemen/verwerken. Wij accepteren geen zendingen in een brievenbus verpakking i.v.m. beschadigingen. Het retourneren van het pakket is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk wanneer een pakket zoekt raakt tijdens het retourneren. Wij adviseren daarom het pakket altijd te verzenden met een track en trace code. BELANGRIJK! Breng ons ten alle tijde eerst op de hoogte via onderstaand contact formulier als u iets retour wilt sturen, zonder notificatie is het voor ons onduidelijk waarom iets retour komt en zullen wij geen actie ondernemen.

LET OP! Helaas is retourneren van Hygiene producten (desinfectie handgel, stofmaksers, mondkapjes) niet mogelijk daar het hygiëne producten betreft. Stuurt u het toch retour zullen wij deze niet in behandeling nemen als retour. U kunt de producten dan uiteraard kosteloos weer ophalen in ons magazijn, toesturen is niet mogelijk.

Indien u verkeerde goederen heeft ontvangen die niet door u besteld zijn of u heeft een defect artikel ontvangen neem in dit geval contact met ons op, vaak kunnen we dit op een andere manier oplossen. Door u gemaakte retourkosten worden pas vergoed als wij daar vooraf mee hebben ingestemd.

Retouradres:
Rendementsweg 6
3641SK Mijdrecht

[contact-form-7 id=”801404″]

Hoe lang duurt het voordat het geld wordt teruggestort? Wij zullen na ontvangst van de retour gestuurde goederen het geld binnen 2 a 3 werkdagen naar u terug storten via dezelfde wijze als waarop wij de betaling hebben ontvangen.

Wij zullen het volledige bedrag crediteren wanneer het product voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • Ongebruikt, onaangebroken in de orginele verpakking.
  • Totaal orderwaarde bestelling na retournering nog altijd boven de verzenddrempel van 50,- euro. Wanneer de totale orderwaarde van de bestelling na retournering onder de 50,- euro verzendvrije drempel komt, zullen wij ook de verzendkosten van het te crediteren bedrag inhouden.
  • Wij behouden ons het recht voor om slechts een deel of niet te crediteren wanneer het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of beschadigd zijn (niet door onze toedoen).

Wat moet ik doen als ik een klacht heb?
Wij nemen alle klachten serieus en zullen deze snel en naar behoren samen met u oplossen.

Wat te doen?
* Bewaar de goederen die niet naar behoren functioneren en gooi ze niet weg.
* Neem contact met ons op binnen 14 dagen na levering van de goederen.
* We zullen samen met u een passende oplossing vinden.
* Heeft u snel vervanging nodig neem dan telefonisch contact met ons op.
* Download hier het Modelformulier voor herroeping.

We nemen u klacht direct in behandeling en we streven ernaar om binnen 1 werkdag met een reactie terug te komen.

Mocht u een klacht hebben over het product, levering of iets anders neem dan contact met ons op, bij voorkeur via het contactformulier.

3147 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10
10

Gemakkelijk en snelle levering

We hebben nu een paar x besteld. Alles was in goede staat. En werd snel geleverd. Goede kwaliteit en goed [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum
10

correcte en snelle levering

Ook wanneer er een product niet op voorraad is wordt direct een mail verstuurd en houdt men je op de [...]
Zou je ons aanbevelen? Ja
- STUIFZAND
10

Uitstekende service

Fijn dat je ook als particulier kunt bestellen. Ondanks vermelding website evt vertraging tevens een mailtje ontvangen. Top!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum