Sekusept Plus 2 liter

€40,91 Excl. btw
€49,50 Incl. BTW
Op voorraad (2 Producten)
Voor 22:00u besteld = Vandaag verzonden
Voor counting... uur besteld, morgen in huis
Artikelcode 3030890
EAN 4028163030920
Informatie

Voor reiniging en desinfectie van niet-kritieke medische apparaten die zijn gemaakt van metaal, glas enzovoort en voor reiniging en desinfectie van semi-kritieke en kritieke medische apparaten voor mechanische reiniging. 

Gebruiksaanwijzingen

Maak de oplossing door het in water van drinkwater-kwaliteit op te lossen. Plaats de instrumenten direct na gebruik in de oplossing, en zorg ervoor dat alle oppervlakken volledig nat zijn. Reinig de instrumenten volgens de instructies van de fabrikant, zoals bijvoorbeeld de werkwijze (bijv. borstelen, vegen). Verwijder de objecten na de aangegeven contacttijd uit de vloeistof en spoel ze af met met water van ten minste drinkwaterkwaliteit. Volgens de RKI-aanbevelingen is het aan te raden om elke dag een nieuwe oplossing te maken.

Bij continu gebruik kunnen materiaalveranderingen in polycarbonaat, polysulfide en acrylglas niet uitgesloten worden, maar ze kunnen grotendeels voorkomen worden door na iedere toepassing de instrumenten goed af te spoelen. Niet geschikt voor silicone instrumenten. Als flexibele endoscopen mechanisch chemisch-thermisch worden gereinigd, moeten ze na de desinfecterende reiniging grondig worden nagespoeld om reacties met de producten in de machine te voorkomen. We raden het gebruik aan van Sekusept aktiv, Sekusept forte en Sekusept forte S voor puur handmatige, terminale desinfectie.

Werkingsduur van ongebruikte applicatie-oplossingen (in een afgedekte instrumentenbak): 14 dagen

Volgens RKI-aanbevelingen moet een geladen toepassingoplossing elke dag vers worden aangemaakt.

Didn't find what you're looking for?
Laat ons helpen!
Reviews
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden...