UW PERSOONSGEGEVENS

Terug naar onze klantenservice

Bescherming van uw persoonsgegevens is natuurlijk erg belangrijk. Dat vinden wij ook, dus wij verwerken uw gegevens in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens . Hieronder leggen we precies uit welke gegevens we van u verzamelen en wat we ermee doen.

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE EN WAT DOEN WE ERMEE?

Wij ontkomen er niet aan dat we een aantal dingen van u moeten weten om uw pakketje bij u thuis te krijgen. De enige partij met wie we die gegevens delen is de transporteur die uw pakketje komt bezorgen. En met niemand anders. Als klant van Degros heeft u altijd recht op inzage, correctie en eventuele verwijdering van uw gegevens. Hieronder leggen we precies uit welke gegevens we verzamelen en waarom we dat doen.

Welke gegevens en wie krijgt ze te zien
Degros Transporteur
Bedrijfsnaam (optioneel) Zodat uw factuur op naam van uw bedrijf komt. En om uw pakketje goed te kunnen adresseren. Om te kunnen controleren dat uw bestelling bij het juiste bedrijf wordt afgeleverd.
Voor- en achternaam Hebben we nodig om uw factuur op uw naam te zetten, om uw pakketje goed te adresseren en om u fatsoenlijk aan te kunnen spreken. Zodat ze uw pakketje bij de juiste persoon kunnen bezorgen.
Adres en woonplaats Zonder uw adres gaat het wat lastig worden om uw bestelling bij u thuis te krijgen. Zodat de chauffeur weet waar hij uw pakketje moet bezorgen.
E-mailadres Om u op de hoogte te houden van de afhandeling van uw bestelling, uw factuur naar toe te sturen en om u onze nieuwsbrief te sturen. Dat laatste doen we trouwens alleen als u ons daarvoor toestemming hebt gegeven. Nodig om u een e-mail te kunnen sturen met track-and-trace informatie.
Telefoonnummer Zodat we u kunnen bellen als we nog iets willen weten voor de afhandeling van uw bestelling. Zodat de chauffeur u kan bellen, mocht het bijvoorbeeld niet helemaal duidelijk zijn waar uw pakketje afgeleverd moet worden.