Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-
Ontdek de veelzijdigheid van Isopropanol Alcohol: Een essentieel hulpmiddel in huishoudens en industrieën

Ontdek de veelzijdigheid van Isopropanol Alcohol: Een essentieel hulpmiddel in huishoudens en industrieën

Par: Degros Commentaires: 0

Ontdek de veelzijdigheid van Isopropanol Alcohol: Een essentieel hulpmiddel in huishoudens en industrieën

In de wereld van huishoudelijke en industriële schoonmaakmiddelen speelt isopropanol alcohol een centrale rol. Maar wat is isopropanol alcohol eigenlijk en waarvoor wordt het gebruikt? Laten we eens duiken in deze veelzijdige en nuttige stof.

Wat is Isopropanol Alcohol?

Isopropanol alcohol, ook bekend als isopropylalcohol of IPA, is een heldere, kleurloze vloeistof met een karakteristieke geur. Het is een alcohol met de chemische formule C₃H₈O en wordt vaak geproduceerd door de hydratatie van propyleen, of door dehydratatie van isopropanol.

Isopropanol alcohol wordt veel gebruikt vanwege zijn krachtige reinigingskracht. Het is een effectief schoonmaakmiddel voor het verwijderen van vuil, vet en vlekken op verschillende oppervlakken, zoals glas, metaal, plastic en elektronica. Daarnaast wordt het vaak gebruikt als ontsmettingsmiddel vanwege zijn antibacteriële en antivirale eigenschappen, en als ontvetter voor het verwijderen van vet en olie van oppervlakken en onderdelen.

Kortom, isopropanol alcohol is een essentieel hulpmiddel met een breed scala aan toepassingen in huishoudens, industrieën en medische omgevingen. Of het nu gaat om reiniging, desinfectie, ontvetting of oplossen.

Op zoek naar een veelzijdig en effectief schoonmaakmiddel? Zoek niet verder! Onze isopropanol alcohol is het geheime wapen dat je nodig hebt om je schoonmaakroutine naar een hoger niveau te tillen. Voor 16:00 besteld, is morgen in huis!

Choisissez votre langue
Choisissez votre devise

Récemment ajouté

Total avec les taxes
€0,00
Order for another €150,00 and receive free shipping
0
Comparer
Commencer la comparaison

Laisser un commentaire

Votre adresse courriel ne sera pas publiée

Ce produit a été ajouté à votre panier