Winkelmand
€ 0,00

Nitril Handschoenen

Onze nitril handschoenen zijn het perfecte compromis tussen latex en vinyl. De voordelen: nitril is gemaakt van een allergieveilig materiaal dat aanvoelt als latex, maar veel sterker is. Lees meer

Resultaat 1–16 van de 27 resultaten wordt getoond

Inhoudsopgave

Latex handschoenen

Latex handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber. Ze bieden een goede bescherming tegen de overdracht van bacteriën en virussen. Het voordeel van latex handschoenen is dat ze comfortabel aanvoelen en flexibel zijn. Deze handschoenen zijn echter niet geschikt voor personen met een latexallergie. Ook kunnen ze niet gebruikt worden in combinatie met olie en vet. Bekijk ons assortiment aan latex handschoenen.

De voordelen van nitril handschoenen

Nitril handschoenen zijn goedkoper dan latex handschoenen en ze zijn zeer comfortabel om te dragen. Kortom: ideaal voor veeleisende toepassingen. Kenmerken van onze handschoenen zijn onder meer: latexvrij, hebben een hoog niveau van gevoeligheid en een goede pasvorm, zijn uitstekend geschikt voor het dragen van een langere tijd, weerstaan ​​vele chemicaliën. Tevens hebben de nitril handschoenen een lange houdbaarheid.

Onafhankelijk getest!

De Nitril handschoenen zijn bij ons verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren: violet/blauw, zwart, wit, groen en roze. Onze Comforties-handschoenen voldoen aan strenge eisen en zijn getest door het onafhankelijke SATRA Technology Centre (notified body). Onze handschoenen zijn de ideale werkhandschoenen voor vele branches en in het huishouden geschikt.

Grote hoeveelheid bestellen?

Wij hebben een grote voorraad aan nitril handschoenen. Wilt u een grote hoeveelheid in één keer bestellen? Daarop zijn wij voorzien. Bestel meer en ontvang een extra hoge korting.

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft over onze nitril handschoenen, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 085-3031543 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!