Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Naaldencontainer

Koop uw Naaldencontainer eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Webshop keurmerk en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Toon:
Romed Naaldcontainers Romed
Naaldcontainers Romed

Deliverytime

2,49 2,06
Sharpsafe Naaldcontainers Sharpsafe
Naaldcontainers Sharpsafe

Deliverytime

5,40 4,46
Huismerk Naaldcontainers
Naaldcontainers

Deliverytime

2,67 2,21
Swann Morton Mescontainer Swann Morton
Mescontainer Swann Morton

Deliverytime

3,95 3,26
Stukprijs: 3,95 /
Naaldencontainer

Naaldcontainers worden gebruikt om gebruikte naalden veilig en hygiënisch te verzamelen en te verwijderen. Ze zijn essentieel voor een veilige en efficiënte afvoer van scherpe medische instrumenten, zoals naalden en scalpels. Deze containers zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat er geen risico op prikken of snijden is tijdens het weggooien van de naalden en om de verspreiding van infecties te voorkomen.

Het gebruik van naaldcontainers is van cruciaal belang voor de gezondheid en veiligheid van zorgverleners, patiënten en het grote publiek. Ze zijn noodzakelijk om het risico van blootstelling aan potentieel gevaarlijke stoffen te verminderen en helpen de verspreiding van besmettelijke ziekten te voorkomen. Door gebruik te maken van naaldcontainers in plaats van de naalden simpelweg in de vuilnisbak te gooien, wordt het risico op letsel of besmetting aanzienlijk verminderd.

Naaldcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het gebruik. Zo zijn er containers voor eenmalig gebruik die geschikt zijn voor kleine hoeveelheden afval, maar ook herbruikbare containers die meer afval kunnen bevatten. Naaldcontainers kunnen worden voorzien van een deksel, dat voorkomt dat de inhoud eruit valt of dat iemand per ongeluk wordt geprikt.

Naast het gebruik van naaldcontainers is het belangrijk om de juiste afvoerprocedure te volgen om te garanderen dat de naalden op een veilige en verantwoorde manier worden afgevoerd. Deze procedures kunnen variëren afhankelijk van de lokale wet- en regelgeving en de richtlijnen van de gezondheidsautoriteiten.

Wat is de functie van een naaldencontainer?

Een naaldencontainer heeft een specifieke en belangrijke functie in het veilig beheren van scherp medisch afval. Met een naaldencontainer kun je gebruikte naalden en andere scherpe medische voorwerpen op een veilige en verantwoorde manier opslaan en verwijderen. Hierdoor minimaliseer je het risico op prikongevallen en help je de verspreiding van infectieziekten te voorkomen. Het correct gebruik van een naaldencontainer is van groot belang voor de gezondheid en veiligheid van zorgverleners, patiënten en anderen die in aanraking kunnen komen met scherp medisch afval.

Hoe gebruik je een naaldencontainer:

  1. Direct na gebruik: Nadat je een medische procedure hebt uitgevoerd waarbij een scherp voorwerp is gebruikt, plaats je het gebruikte voorwerp direct in de naaldencontainer. Dit kan onder andere gaan om naalden, injectiespuiten, lancetten en scalpels.

  2. Veilig opbergen: Eenmaal in de naaldencontainer geplaatst, wordt het scherpe voorwerp op een veilige manier afgesloten en opgeborgen. Hierdoor voorkom je dat het voorwerp uit de container kan vallen en schade kan veroorzaken.

  3. Niet hergebruiken: Eenmaal in de naaldencontainer geplaatste voorwerpen mogen nooit hergebruikt worden. Naaldencontainers zijn ontworpen om permanent afgesloten te blijven, zodat hergebruik onmogelijk is.

  4. Correct afvoeren: Wanneer de naaldencontainer vol is, moet deze veilig worden afgevoerd naar een erkende medische afvalverwerkingsfaciliteit. Deze faciliteiten zijn gespecialiseerd in het op een milieuvriendelijke en veilige manier vernietigen van scherp medisch afval.

  5. Niet in gewoon afval gooien: Het is van groot belang om gebruikte naalden en andere scherpe medische voorwerpen nooit in het reguliere huishoudelijke afval te gooien. Dit kan prikongevallen veroorzaken en de verspreiding van infectieziekten in de hand werken.

Kortom, een naaldencontainer wordt gebruikt om gebruikte scherpe medische voorwerpen veilig op te bergen en te verwijderen. Het zorgt voor een hygiënische en verantwoorde aanpak van scherp medisch afval, en draagt bij aan de gezondheid en veiligheid van iedereen die betrokken is bij medische procedures en zorgverlening.

Naaldencontainer kopen?

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kwalitatieve naaldencontainer? Bij Degros.nl vindt u een ruim assortiment aan naaldencontainers die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en eisen voor medisch afvalbeheer. Of u nu werkzaam bent in de gezondheidszorg, thuiszorg verleent of zelf injecties moet uitvoeren, wij bieden de juiste oplossingen voor veilig en hygiënisch gebruik.

Koop uw Naaldencontainer eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Webshop keurmerk en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!