Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Reflexhamers

Koop uw Reflexhamers eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vind u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Thuiswinkel en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Toon:
Medipharchem Reflexhamer Dejerine met naald
Reflexhamer Dejerine met naald

Deliverytime

23,76 19,64
Medipharchem Babinsky reflexhamer met naald
Babinsky reflexhamer met naald

Deliverytime

26,95 22,27
Medipharchem Reflexhamer Taylor
Reflexhamer Taylor

Deliverytime

8,23 6,80
Medipharchem Reflexhamer Traube
Reflexhamer Traube

Deliverytime

23,76 19,64
Reflexhamers

Reflexhamers voor diagnostische doelen

Een reflexhamer wordt gebruikt bij testen in het kader van een neurologisch onderzoek. Door de reflexentesten kunnen beschadigingen van bijvoorbeeld de ruggenmergzenuwen worden vastgesteld.

Reflexhamers zijn er in verschillende vormen en uitvoeringen. Afhankelijk van de uitvoering kan de reflexhamer niet alleen verschillende rubberen inzetstukken bevatten, maar ook andere neurologische/ diagnostische instrumenten, zoals bijvoorbeeld kwastjes of naalden. Bovendien zijn sommige modellen te gebruiken als percussiehamer om organen te beoordelen door te kloppen.

Gebruik reflexhamer:

Het gebruik van een reflexhamer is zeer eenvoudig en kan worden uitgevoerd door iedereen met basiskennis van anatomie en fysiologie. Hier zijn de stappen die gevolgd moeten worden om de reflexen van een patiënt te testen met behulp van een reflexhamer:

  1. Zoek de juiste positie: de patiënt moet ontspannen op een stoel of op een onderzoekstafel zitten met de benen bungelend. Voor sommige reflexen moet de patiënt ook een specifieke houding aannemen.

  2. Identificeer de te testen reflex: er zijn verschillende reflexen die met behulp van een reflexhamer kunnen worden getest. De meest voorkomende zijn de kniereflex, de enkelreflex, de elleboogreflex en de polsreflex.

  3. Plaats de reflexhamer op de juiste plaats: plaats de kop van de reflexhamer op de juiste plaats bovenop de pees die geassocieerd wordt met de te testen reflex.

  4. Geef een tikje: geef een lichte tik op de pees met de kop van de reflexhamer. De tik moet snel en kort zijn.

  5. Observeer de reactie: observeer de reactie van de spier die geassocieerd wordt met de geteste reflex. Bij sommige reflexen zal de reactie onmiddellijk zijn, bij andere reflexen kan het enkele seconden duren voordat er een reactie optreedt.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!