Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Bloeddrukmeters

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zijn bloeddruk wilt meten. Voor sommige mensen is dit nieuwsgierigheid of bezorgdheid en voor anderen is het op advies van een arts. De keuze voor de juiste bloeddruk meter kan lastig zijn omdat er veel keus is.

Toon:
Bloeddrukmeters

Bloeddrukmeters kopen?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand zijn bloeddruk wilt meten. Voor sommige mensen is dit nieuwsgierigheid of bezorgdheid en voor anderen is het op advies van een arts. In het algemeen wordt er geadviseerd om vanaf je 40ste jaar regelmatig je bloeddruk te controleren. Een verhoogde bloeddruk merk je namelijk niet, maar is niet goed voor je. De keuze voor de juiste bloeddruk meter kan lastig zijn omdat er veel keus is.

Er zijn globaal 2 verschillende soorten; bovenarm bloeddrukmeters; deze worden gebruikt voor een meting om de bovenarm. En daarnaast polsbloeddrukmeters. Deze worden gebruikt voor een meting om de pols.

  1. De meest ideale bloeddruk is 120/80 of lager.
  2. Hoge bloeddruk: 140/90 of hoger gemeten bij een arts
  3. Hoge bloeddruk thuis gemeten: 135/85 of hoger. 
 
Hierin wordt onderscheidt gemaakt, omdat over het algemeen je bloeddruk thuis iets lager is als wanneer je deze laat meten bij een arts.
 
De bloeddruk is niet afhankelijk van leeftijd dus kan men goed aangeven wat voor iedereen een gevaarlijke bloeddruk is. Wanneer de bovendruk hoger dan 140 mmHg en de onderdruk hoger dan 90 mmHg is wordt meestal gesproken van een gevaarlijk hoge bloeddruk. Overigens moet dit resultaat wel uit meerdere metingen naar voren komen. 
 
bloeddrukmeters

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!