Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Oorspuiten

Koop uw Oorspuit eenvoudig en snel in onze groothandel. Oorsmeer verwijderen of zelf uw oren uitspuiten kan eenvoudig met onze oorspuiten.

Oorspuiten

Oorspuit kopen?

Koop uw Oorspuit eenvoudig en snel bij Degros. Oorsmeer verwijderen of zelf uw oren uitspuiten kan eenvoudig met onze oorspuiten. Wij verkopen oorspuiten met spatschilden, in luxe opbergdoosjes, automatische oorspuiten etc.

Een oorspuit is een medisch instrument dat bij huisartsen en in de KNO-praktijk wordt gebruikt om de gehoorgang te reinigen. Bij het spoelen van het oor wordt met behulp van de oorspuit water in de gehoorgang geïnjecteerd om de verstopping of vernauwing door oorsmeer te verwijderen.

Een oorsmeerprop ontstaat vaak geleideijk en kan de externe gehoorgang gedeeltelijk of volledig afsluiten. Het bestaat uit talg, vuil, afscheiding uit de oorsmeerklieren, haartjes en dode huidcellen. Het onstaan van een oorsmeerprop kan verscheidene oorzaken hebben:

  • Smalle gehoorgangen
  • Gebruik van oordoppen of een hoortoestel
  • Reiniging van de gehoorgang met wattenstaafjes
  • Overmatige productie van oorsmeer
  • Het zwellen van het oorsmeer door baden of duiken

Sommige mensen hebben last van overtallig oorsmeer. Dit wil je natuurlijk verwijderen, daar zijn verschillende manieren voor. De meeste mensen gebruiken een wattenstaafje om het oorsmeer te verwijderen, maar dit is vaak niet de beste manier. Het oorsmeer of de oorprop verwijderen kunt u het beste doen met een oorspuit. Een oorspuit is een kleine spuit gemaakt van roestvrij staal die je kan vullen met water.

Soorten oorspuiten

Wij onderscheiden 3 verschillende type oorspuiten

  • Klassieke oorspuit - heeft een zuiger waarmee het lauwwarme water omhoog getrokken wordt. Na het vullen wordt de zuiger naar beneden gedrukt, waardoor het water via de stompe spuit in het oor wordt gespoten. De spuit moet vaak meerdere keren gevuld worden met water
  • Automatische oorspuit - is voorzien van een slangetje die water uit een reservoir op kan nemen. Dit betekent dat de behandeling niet onderbroken hoeft te worden en het uitspuiten daarom korter duurt dan met een klassieke oorspuit.
  • Oorspoelsysteem - is een kant en klare spuitfles, vaak voorzien van disposable opzetstukjes en een opvangbakje. 

Hoe ontstaat overtollig oorsmeer?

Sommige mensen hebben last van veel of teveel oorsmeer. Oorsmeer is eigenlijk een natuurlijk beschermmiddel van onze oren, het zorgt er namelijk voor dat stof, schimmels en bacteriën niet zomaar in onze oren kunnen komen. Ons eigen lichaam maakt oorsmeer aan en komt dan langzaam naar buiten.

Wanneer je teveel oorsmeer hebt dan is het natuurlijke proces enigszins verstoord en dit kan leiden tot een oorprop (van oorsmeer). Het ontstaan van een oorprop kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is het gebruik van wattenstaafjes, om precies te zijn het verkeerd gerbuik van wattenstaafjes (te diep in het oor). Wat ook veel voorkomt is een infectie in de gehoorgang. Dit zorgt ook voor overtollig oorsmeer. 

 
 

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!