Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Naaldvoerders

Naaldvoerders

Naaldvoerders

Naaldvoerder

Een naaldvoerder is een chirurgisch instrument dat wordt gebruikt om naalden vast te houden en door weefsels te geleiden tijdens een operatie. Het wordt vaak gebruikt in combinatie met een medisch pincet of een chirurgische schaar om de naald op de juiste plaats te houden terwijl de draad wordt vastgemaakt. Er zijn verschillende soorten naaldvoerders beschikbaar, elk ontworpen voor specifieke chirurgische ingrepen en doeleinden.

Soorten naaldvoerders

  1. Mathieu naaldvoerder - Dit type naaldvoerder wordt vaak gebruikt bij tandheelkundige ingrepen en andere kleine operaties. Het heeft een gebogen, tandvormige bek waarmee de naald kan worden vastgehouden en door weefsels kan worden geleid.

  2. Mayo-Hegar naaldvoerder - Dit is een grotere naaldvoerder die wordt gebruikt voor zwaardere weefsels en voor algemene operaties. Het heeft een groter handvat en een grotere bek dan de Mathieu naaldvoerder.

  3. Castroviejo naaldvoerder - Dit type naaldvoerder is een fijn, precisie-instrument dat vaak wordt gebruikt bij oogheelkundige en microchirurgische ingrepen. Het heeft een gebogen bek met fijne tandjes die de naald vasthouden en deze door zeer kleine openingen of weefsels leiden.

  4. Crile-Wood naaldvoerder - Dit is een naaldvoerder met een vergrendelbare bek, wat betekent dat de bek van het instrument tijdens de operatie kan worden vergrendeld om de naald steviger vast te houden. Het wordt vaak gebruikt voor het hechten van diepe weefsels.

  5. Derf naaldvoerder - Dit type naaldvoerder is ontworpen voor chirurgische ingrepen aan de mond en keel en heeft een lange, smalle bek waarmee de naald kan worden vastgehouden en door kleine ruimtes kan worden geleid.

  6. Gillies naaldvoerder - Dit type lijkt op een gewone naaldvoerder, maar heeft een slankere, langere bek dan de meeste naaldvoerders, en de bek heeft ook een scherpe punt die kan worden gebruikt om weefsels te doorboren en de naald op zijn plaats te houden. Hij wordt vaak ingezet  bij reconstructieve chirurgie, waarbij de chirurg een nieuw weefselgebied opbouwt om een beschadigd of ontbrekend gebied te vervangen.

Het gebruik van een naaldvoerder kan variëren afhankelijk van de operatie en het soort naaldvoerder dat wordt gebruikt. Over het algemeen wordt de naald geplaatst in de bek van het instrument en wordt deze door het weefsel geleid. De chirurg houdt de naaldvoerder vast terwijl de draad wordt vastgemaakt aan het weefsel. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een naaldvoerder om schade aan het weefsel of de naald te voorkomen. Daarom moet een getrainde professional altijd de naaldvoerder hanteren tijdens een operatie.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!