Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Klemmen

Klemmen

Klemmen

Arterieklemmen

Arterieklemmen, ook wel bekend als hemostatische klemmen, zijn chirurgische instrumenten die worden gebruikt om bloedingen te stoppen door het samendrukken van bloedvaten. Ze zijn van cruciaal belang bij chirurgische ingrepen om bloedverlies te minimaliseren en de veiligheid van de patiënt te waarborgen.

Er zijn verschillende soorten arterieklemmen die worden gebruikt in de chirurgie, waaronder:

  1. Halstead Mosquito klemmen: Dit zijn kleine klemmen met dunne bekken die worden gebruikt om kleine bloedvaten dicht te knijpen. Ze zijn ideaal voor gebruik in cosmetische chirurgie, oogheelkunde en tandheelkunde.

  2. Kelly klemmen: Dit zijn middelgrote klemmen met bredere bekken dan de Halstead Mosquito klemmen. Ze worden gebruikt om grotere bloedvaten dicht te knijpen en worden vaak gebruikt bij algemene chirurgische ingrepen.

  3. Rochester-Pean klemmen: Dit zijn grotere klemmen met lange bekken die worden gebruikt om grote bloedvaten en weefselbundels af te sluiten. Ze worden vaak gebruikt bij thoracale en abdominale chirurgie.

  4. Satinsky klemmen: Dit zijn speciale klemmen die worden gebruikt bij nierchirurgie. Ze worden op de nierarterie geklemd om de bloedtoevoer naar de nier tijdelijk af te sluiten tijdens de operatie.

  5. Kocher klemmen: Deze arterieklemmen worden vaak ingezet om middelgrote bloedvaten af te sluiten tijdens chirurgische ingrepen. Het kan worden gebruikt in verschillende chirurgische specialismen, zoals algemene chirurgie, orthopedie, neurochirurgie en urologie.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!