Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Zilvernitraat

Zilvernitraat kopen doet u bij Degros. Zilvernitraatstift voor de behandelling van wratten en het verwijderen van ongewenste huidgroei.

Toon:
Avoca Zilvernitraatstift 95%
Zilvernitraatstift 95%

Deliverytime

18,05 16,56
Avoca Zilvernitraatstift 40%
Zilvernitraatstift 40%

Deliverytime

11,52 10,57
Zilvernitraat

Zilvernitraat kopen?

Zilvernitraat is het zilverzout van salpeterzuur en heeft een etsende werking wanneer het in contact komt met weefsel. Zilvernitraat ziet eruit als heldere, kleurloze kristallen en wordt ook wel de ‘helse steen’ (lapis infernalis) genoemd.

Zilvernitraat is voor medische toepassingen verkrijgbaar als stiften of sticks. Deze worden gebruikt om het aangetaste weefsel aan te stippen.

Wratten aanstippen 

Zilvernitraat wordt gebruikt voor de behandelling van wratten. Door het aanstippen met de zilvernitraatstift wordt de wrat verschroeid en zo verwijderd. Dit kan worden herhaald tot de wrat is verdwenen. 

hypergranulatie / wild vlees

Zilvernitraat wordt ook ingezet voor de behandeling van hypergranulatie en wild vlees. Belangrijk is hierbij onderscheid te maken tussen gezond en overtollig weefsel. Bescherm daarom altijd de omliggende huid met een omgevingsbeschermer, bijvoorbeeld met vaseline, zinkolie of
huidbeschermende filmlaag.

Welke Zilvernitraat stift kan ik het beste gebruiken?

Degros verkoopt zilvernitraatstiften met concentraties van 40% (rode stift) en 95% (blauwe stift). Hoe hoger het percentage, hoe sneller de werking wordt geactiveerd. De hoeveelheid zilvernitraat die vrijkomt is afhankelijk van hoe lang de werkzame stof met vocht in contact wordt gebracht. Qua effectiviteit maakt het percentage van de zilvernitraatstift wel iets, maar niet zoveel uit.

 

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!