Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Curette

Koop uw Curette eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel.

Toon:
Medipharchem Volkmann scherpe lepel
Volkmann scherpe lepel

Deliverytime

32,23 26,64
Medipharchem Bruns scherpe lepel
Bruns scherpe lepel

Deliverytime

34,03 28,12
Curette

Curette Kopen?

Koop uw Curette eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. 

Gebruik curette

Een curette is een medisch instrument dat wordt gebruikt om ongewenst weefsel of materiaal uit het lichaam te scheppen of te schrapen. Het wordt vaak gebruikt in de gynaecologie en de dermatologie, maar kan ook worden gebruikt in andere medische specialiteiten.

Het gebruik van een curette vereist vaardigheid en ervaring en moet worden uitgevoerd door een getrainde en bevoegde medische professional. Hieronder staan enkele van de stappen die moeten worden gevolgd om een curettage uit te voeren:

  1. Voorbereiding van de patiënt: de patiënt moet zich comfortabel voelen en goed geïnformeerd zijn over het proces. De medische professional moet de patiënt ook informeren over mogelijke complicaties en risico's die kunnen optreden tijdens het proces.

  2. Voorbereiding van de instrumenten: de curette moet worden gesteriliseerd voordat het wordt gebruikt om infecties te voorkomen. De medische professional moet er ook voor zorgen dat alle andere benodigde instrumenten en hulpmiddelen beschikbaar zijn.

  3. Plaatsing van de patiënt: de patiënt moet in de juiste positie worden geplaatst om de curettage uit te voeren. Voor gynaecologische procedures kan dit betekenen dat de patiënt in een speciaal gynaecologisch onderzoek wordt geplaatst, terwijl voor dermatologische procedures de patiënt mogelijk op een onderzoekstafel zit of ligt.

  4. Anesthesie: afhankelijk van het type procedure en de locatie van de behandeling, kan lokale anesthesie worden gebruikt om het ongemak van de patiënt te verminderen.

  5. Curettage: de medische professional zal de curette in de juiste positie plaatsen en voorzichtig het weefsel of materiaal verwijderen door het af te schrapen of te schrapen.

  6. Verwijdering en opslag van het weefsel: na de curettage moet het verwijderde weefsel of materiaal zorgvuldig worden opgevangen en opgeslagen voor verdere analyse of onderzoek.

  7. Nazorg: de medische professional moet de patiënt instructies geven over de juiste nazorg na de procedure en eventuele complicaties of bijwerkingen nauwlettend volgen.

Curettage kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het verwijderen van abnormale groei van de baarmoederwand, het verwijderen van weefsel van huidaandoeningen of het verzamelen van monsters voor onderzoek.

 

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!