Hoofdbescherming koop je bij Degros

Degros is dé groothandel voor alle producten in het hoofdbeschermingssegment. Werk je in de bouw? Dan ben je bij Degros aan het juiste adres als het gaat om hoofdbescherming. Onze groothandel heeft verschillende soorten veiligheidshelmen van de beste merken. Ook hebben we klimhelmen, stootpetten en diverse accessoires voor alle soorten hoofdbescherming. Neem een ​​kijkje in het Degros-assortiment en ontdek hieronder meer over onze hoofdbeschermingsproducten voor het MKB.

Veiligheidshelmen

Bij Degros vind je verschillende soorten veiligheidshelmen voor in de bouw. De groothandel in veiligheidshelmen van Degros is gemaakt van glasvezel, textielfenol, ABS of HDPE. Benieuwd welke stoffen veiligheidshelm het beste bij uw bedrijf past? We leggen de verschillende soorten kort voor je uit.

Veiligheidshelmen glasvezel

Glasvezel veiligheidshelmen zijn met de hand gemaakt. Glasvezel helmen zijn erg sterk en hebben daarnaast een prettige pasvorm, waardoor de helmen een hoog draagcomfort hebben. Glasvezel helmen gaan wel tussen 5 en 10 jaar mee, mits je er geen al te gekke dingen mee doet. Daarnaast is de glasvezel veiligheidshelm goed bestand tegen hoge (tot wel 150 graden celsius) en lage temperaturen (tot -30 graden celsius). De glasvezel helmen van Degros zijn ook elektrisch geïsoleerd volgens EN 50365. Zo kun je met deze veiligheidshelmen goed in de bouw werken!

Veiligheidshelmen Textielfenol

Veiligheidshelmen gemaakt van de thermoharder textielfenol zijn als glasvezel helmen enorm sterk. Dat houdt in dat ze niet bezwijken onder extreme temperaturen en dat je mag verwachten dat ze wel 5 tot 10 jaar meegaan. Een veiligheidshelm van textielfenol is ook ongevoelig voor chemicaliën. De helmen van deze stof hebben allemaal een hoog draagcomfort, door het ergonomisch gevormde en in hoogte verstelbare binnenwerk van de helm. 

Veiligheidshelm ABS

Veel veiligheidshelmen zijn gemaakt van ABS (Acrylonitril Butadieen Styreen). Deze stof zorgt voor een technische levensduur van 5 jaar voor de veiligheidshelm. Voor alle helmen geldt overigens dat deze gebruiksduur telt vanaf het eerste moment dat je de veiligheidshelm draagt. 

Veiligheidshelm HDPE

HDPE staat voor High Density Polyethylene en is net als ABS een populair materiaal voor de productie van veiligheidshelmen. De technische levensduur van deze helm is doorgaans 3 jaar. Voor alle veiligheidshelmen geldt dat deze levensduur beïnvloed wordt door onder meer impact, UV-straling, aanraking met chemicaliën, gebruiksintensiteit en beschadigingen.

Klimhelmen 

Bij Degros vind je klimhelmen van gerenommeerde merken als MSA, Petzl en UVEX. Alle klimhelmen van Degros zijn gemaakt voor de beste draagcomfort, zonder ook maar iets toe te geven op het gebied van veiligheid.

Alle modellen klimhelmen (en veiligheidshelmen ook, overigens) voldoen aan de vereiste normen. Zo kun je er altijd op rekenen dat de klimhelmen uit de groothandel van Degros veilig, betrouwbaar en ijzersterk zijn. 

Other forms of head protection

In addition to safety helmets and climbing helmets, you will find even more types of head protection in the wholesale of Degros. We also have bump caps of the highest quality. You will also find various accessories for your safety or climbing helmets . Think of mounting kits, sweatbands and inserts for each helmet. 

Order from Degros 

Degros wholesale offers all types of head protection. If you order before 10 p.m. on working days, your order will be delivered the next day by PostNL. If you order on Friday even before 23:59, your order will be delivered on Saturday! This way you will receive your order very quickly.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.