Winkelmand
€ 0,00
Sorteren op:

Pedicure Groothandel

Koop uw pedicure benodigdheden eenvoudig en snel in onze Pedicure groothandel. Bij Degros vindt u professionele pedicure producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Thuiswinkel en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Inhoudsopgave

Ruim 1.200 pedicure producten online

Ons pedicure groothandel assortiment bestaat onder andere uit disposables, frezen, voetverzorgingscrèmes, pedicuremesjes, instrumenten etc. Onze Nitril handschoenen zijn van de beste kwaliteit. De handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren; in dezelfde kleuren hebben wij ook mondkapjes en dental bibs.

Groothandel pedicure – snelle levering

Voor het grootste deel van onze pedicure benodigdheden geldt: vandaag (zondag tot en met vrijdag) besteld, morgen in huis. Bestellingen boven de € 75,- worden gratis bezorgd door Nederland en België.

Goedkoopste pedicure groothandel

Al sinds de start van onze pedicuregroothandel Degros leveren wij pedicure producten aan o.a. pedicurepraktijken. Ons assortiment met pedicure spullen is de laatste jaren flink uitgebreid. Door een efficiënte organisatie bieden wij zeer scherpe prijzen en kunnen we terecht zeggen dat wij een van de goedkoopste pedicure groothandels zijn!

Ook leverbaar voor particulieren

De pedicure producten worden voornamelijk door pedicures gebruikt, maar er is ook een groot deel van deze producten dat door consumenten wordt gebruikt. Veelal zijn deze producten niet verkrijgbaar bij de reguliere winkels. Regelmatig krijgen wij de vraag: Levert Degros ook aan particulieren? Het antwoord daarop is: Ja! (uitgezonderd voetverzorgingsproducten).

Alle pedicure producten in ons assortiment kunnen ook door consumenten besteld worden!

Dit zijn bijvoorbeeld bij uitstek producten die ook veel door particulieren worden gebruikt:

Vertrouwd pedicure producten online kopen

Bij de start van onze pedicure groothandel was Degros de eerste pedicure groothandel die lid was van het Thuiswinkel Zakelijk-keurmerk. Inmiddels zijn we jaren verder en beoordelen onze klanten ons met een 9,1. Met maar liefst ruim 2.200 beoordelingen!

Bij problemen met leveringen of met producten kunnen onze klanten altijd bij ons terecht, maar ook bij de Thuiswinkel. Dit zorgt ervoor dat u als klant zorgeloos bij ons online kunt kopen.

Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft over onze pedicure benodigdheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons op 085-3031543 of vul ons contactformulier in. Wij helpen u graag!