Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Wat is BIO HCG?

In de afslankkuur van IBIO zit Bio HCG, dit is een voedingssupplement en zeker geen medicijn. Dit voedingssupplement maakt gebruik van de eigenschappen van HCG, een stof die ook bij de mens in het bloed voor komt. Het mooie van HCG is dat het een stof is die het hongergevoel wegneemt en het de vetverbranding stimuleert. IBIO heeft ervoor gekozen om het voedingssupplement zo schoon mogelijk te houden en daarom wordt er geen gebruik gemaakt van het HCG hormoon.
 
 

De basis van BIO HCG

 

De basis van Bio HCG is een samenstelling van L-carnitine, citroenzuur en gedestilleerd water. L-Carnitine is de belangrijkste stof en heeft meerdere functies. L-Carnitine beïnvloedt namelijk het regelcentrum in jouw hersenen, dit regelcentrum regelt zowel je stofwisseling, je eetlust als je vetverbranding. Normaal gesproken wanneer je een groot calorieën tekort hebt komt je lichaam in een soort “overlevingsstand”, je lichaam start dan met het vasthouden van vetten en geeft een hongersignaal af.

 

Dankzij de Bio HCG kuur van IBIO geeft je lichaam dit signaal niet en zal je lichaam niet starten met het vasthouden van vetten. L-Carnitine zal ervoor zorgen dat vetten naar cellen worden geleid om ze uiteindelijk te kunnen verbranden, daarnaast heeft nog een mooie functie, het zorgt er namelijk samen met citroenzuur voor het versnellen van de energieproductie. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!