Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Insulinespuiten

Insulinespuiten worden gebruikt door mensen met diabetes om insuline in hun lichaam te injecteren. Insuline is een hormoon dat wordt geproduceerd door de alvleesklier en helpt het lichaam glucose uit voedsel te verwerken en te gebruiken als energie.

Toon:
Insulinespuiten

Insulinespuiten kopen?

Bij Degros hebben we de beste merken en scherpst geprijsde insulinespuiten voor diabetes.

Insulinespuiten worden gebruikt door mensen met diabetes om insuline in hun lichaam te injecteren. Insuline is een hormoon dat wordt geproduceerd door de alvleesklier en helpt het lichaam glucose uit voedsel te verwerken en te gebruiken als energie. Bij mensen met diabetes is er een probleem met de productie of het gebruik van insuline, wat leidt tot hoge bloedsuikerspiegels. Insulinespuiten worden gebruikt om deze hoge bloedsuikerspiegels te behandelen. Om uw bloedsuiker te meten raden wij de volgende teststrips aan van accu chek.

Er zijn verschillende soorten insulinespuiten beschikbaar op de markt, waaronder wegwerp- en herbruikbare insulinespuiten. Wegwerpbare insulinespuiten zijn voor eenmalig gebruik en worden na elke injectie weggegooid. Herbruikbare insulinespuiten kunnen meerdere keren worden gebruikt en moeten na gebruik worden schoongemaakt en gedesinfecteerd.

De meeste insulinespuiten hebben een cilindervormig lichaam met een zuiger aan de ene kant en een naald aan de andere. Het lichaam van de insulinespuit bevat een schaalverdeling die in eenheden is verdeeld. Deze schaalverdeling helpt bij het bepalen van de juiste dosering van insuline. De meeste insulinespuiten hebben ook een plunjer, een beschermkap en een naaldbescherming. De beschermkap en naaldbescherming helpen bij het veilig opbergen van de insulinespuit wanneer deze niet in gebruik is.

Het gebruik van insulinespuiten kan een beetje intimiderend zijn voor mensen die nieuw zijn in het proces. Het is belangrijk om de juiste techniek te gebruiken om de injectie veilig en effectief te maken. Voordat u een insulinespuit gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de juiste dosering hebt berekend en de insuline op de juiste manier hebt opgezogen.

Hier zijn de basisstappen voor het gebruik van een insulinespuit:

  1. Was uw handen met zeep en water en droog ze af met een schone handdoek.
  2. Controleer of de insuline de juiste kleur heeft en niet verlopen is.
  3. Draai de dop van de insulinefles en veeg de rubberen dop van de fles af met een alcoholdoekje.
  4. Haal de naaldbescherming van de insulinespuit en trek de plunjer naar achteren totdat u de gewenste dosis hebt bereikt.
  5. Tik zachtjes op de zijkant van de insulinespuit om eventuele luchtbellen te verwijderen en duw de plunjer omhoog totdat de insuline bij de naald komt.
  6. Veeg het injectiegebied af met een alcoholdoekje en laat het drogen.
  7. Pak de insulinespuit vast als een pen en steek de naald loodrecht in de huid in een snelle beweging.
  8. Druk de plunjer langzaam naar beneden totdat alle insuline is geïnjecteerd.
  9. Verwijder de naald van een herbruikbare insulinespuit en desinfecteer en steraliseer deze of gooi deze weg in een speciaal daarvoor bedoelde naaldencontainer. Wegwerp insulinespuiten kunnen hier in zijn geheel in worden weggegooid. 

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €6,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 16:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Merken
Inhoud
Materiaal
Kleur
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!