Degros is de groothandel voor alle soorten bedrijfskleding 

Bent u op zoek naar mooie en geschikte bedrijfskleding? Dan bent u bij Degros aan het juiste adres. Degros is de groothandel waar MKB- en industriële bedrijven veilig en betrouwbaar bedrijfskleding kunnen bestellen tegen de scherpste prijs. Of het nu gaat om werkbroeken, werkjassen of werkshirts, bij Degros vindt u het allemaal. Daarnaast heeft Degros in de groothandel ook verschillende accessoires op het gebied van bedrijfskleding. Denk daarbij bijvoorbeeld aan kniestukken, tassen, regenpakken of reddingsvesten. Degros heeft verschillende soorten bedrijfskleding voor alle sectoren. Benieuwd wat Degros voor uw bedrijf kan betekenen? Neem rustig een kijkje in ons ruime assortiment. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag. Nu volgt meer informatie over onze bedrijfskleding. 

Verschillende soorten bedrijfskleding bij Degros

De bedrijfskleding van Degros is geschikt voor alle MKB-bedrijven of bedrijven in de industrie. Alle producten zijn professioneel en daarom kunt u ze met een gerust hart bestellen. We zetten de belangrijkste soorten werkkleding voor u op een rijtje. 

Werkbroek 

Bij Degros vindt u kwalitatief ijzersterke werkbroeken, zowel lange broeken als korte broeken. De werkbroeken zijn voorzien van veel opbergmogelijkheden in de vorm van gereedschapslussen, duimstokzakken en dijbeenzakken. Dat maakt deze soort werkbroek uitermate geschikt de bouw of bijvoorbeeld voor uw schildersbedrijf. 

Daarnaast heeft Degros ook fluorescerende werkbroeken, die geschikt zijn voor werk in de buitenlucht en in het donker. Deze broeken zijn 100% waterdicht en de elasticiteit zorgt voor altijd voor een ideale pasvorm en goed draagcomfort. 

Kniestukken 

Als aanvulling op de werkbroeken vindt u ook kniestukken in de groothandel van Degros. Deze kniestukken zijn professioneel en van hoogwaardig niveau. De kniestukken zijn gemaakt van polyethyleen schuim en zorgen voor stuk aangenamere werkomstandigheden. 

Werkjassen 

De werkbroeken koopt u het beste direct in combinatie met geschikte werkjassen. Zo vindt u ook werkjassen die geschikt zijn voor in de bouw of in uw schildersbedrijf. In combinatie met de fluorescerende broeken vindt u uiteraard ook fluorescerende Softshell jassen, zodat u helemaal veilig aan het werk kunt in de buitenlucht. Deze jassen zijn bijvoorbeeld geschikt voor verkeersregelaars

Naast lange werkjassen vindt u ook bodywarmers voor uw bedrijf. De bodywarmers bieden dezelfde bescherming als de werkjassen, maar kunnen een stuk aangenamer zitten in bepaalde seizoenen van het jaar. 

Andere soorten bedrijfskleding 

Zoals gezegd heeft de groothandel van Degros nog een stuk meer te bieden op het gebied van bedrijfskleding. Zo vindt u bijvoorbeeld ook bedrijfspolo’s die u nog kunt bedrukken of designen zoals u wilt. Daarnaast heeft Degros ook geschikte t-shirts, vesten en sweaters voor uw bedrijf. 

Goede schoenen zijn ook essentieel tijdens het werk. Daarom vindt u bij Degros ook geschikte veiligheidsschoenen en veiligheidslaarzen. Zo kunnen u en uw medewerkers met een veilig gevoel aan het werk. 

Tot slot vindt u ook verschillende accessoires voor bedrijfskleding in de groothandel van Degros. Zo hebben we onder andere verschillende tassen, regenkleding, overalls en koelvesten. Alle soorten bedrijfskleding van Degros is getest en voldoet aan Europese normen. U kunt in onze groothandel dus altijd rekenen op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.

Bestellen in de groothandel van Degros

Degros is de groothandel met de scherpst geprijsde producten voor bedrijfskleding in de MKB/industrie. Wanneer u voor 22.00 uur bestelt, heeft u de meeste producten altijd de volgende dag in huis. Dit geldt zowel voor bestellingen in Nederland als in België. Bij bestellingen boven de €50 betaalt u geen verzendkosten. Bevallen uw bestelde producten niet zoals verwacht? Dan kunt u ze gratis retourneren.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.