Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-

Gehoorbescherming

Koop uw Gehoorbescherming eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Thuiswinkel en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.

Gehoorbescherming vind je Degros

Degros is de groothandel voor alle producten in de MKB en de industrie, zo ook op het gebied van gehoorbescherming. Werk je in de bouw en heb je gehoorbeschermers nodig? Aarzel niet en bestel bij Degros. We hebben verschillende soorten gehoorbescherming, van gehoorbescherming in de bouw tot wegwerpbare oordoppen. Met welke gehoorbescherming kunnen we u van dienst zijn? 

Gehoorbescherming voor de bouw

Bij Degros vind je alle gehoorbescherming voor op de bouw. Onze oorkappen beschermen jou en je werknemers op de bouwplaats. Een goede gehoorbescherming is cruciaal voor de gezondheid van iedereen op de werkplaats. Geluid boven de 80 decibel kan al gehoorschade veroorzaken. Dit aantal wordt in de bouw zeer regelmatig gehaald, en dat dus ook nog gedurende de dag. Als werkgever bent u dan ook verplicht tot het aanschaffen van goede gehoorbescherming. Bij Degros vindt u altijd de juiste gehoorbescherming.

Gehoorbescherming van 3M

Een van de meest gebruikte gehoorbescherming zijn de oorbeschermers van 3M. Degros heeft verschillende soorten gehoorbescherming van dit merk. 3M zorgt voor maximale bescherming en zorgt daarnaast voor optimale comfort van de oren. Zo vind je bij Degros passieve gehoorkappen, maar ook elektrische gehoorkappen en communicatie gehoorkappen. De gehoorkappen van 3M variëren in bescherming van licht tot zwaar industrieel lawaai.

Bekijk hier ook alle hoofdbescherming van Degros! 

3M oordoppen

Naast gehoorkappen heeft 3M ook een enorm assortiment aan oordoppen. De oordoppen van 3M zijn gemaakt van een zachte schuimstof die zorgen voor een optimale hoorcomfort. De vorm is ook dusdanig ontworpen dat je ze eenvoudig en volledig pijnloos in de oren stopt. De 3M wegwerpbare oordoppen koopt u makkelijk in grote getalen in tegen een voordelige prijs. Het vuilwerend oppervlak van de oordoppen zorgt daarnaast ook nog eens voor betere hygiëne. Naast oordoppen van 3M heeft Degros ook kwalitatief hoogwaardige oordoppen van onder andere Uvex, Moldex en Honeywell.

Accessoires voor 3M oordoppen

3M heeft ook verschillende soorten accessoires voor uw 3M oordoppen. Zo vindt u bij Degros hygiëneset die uw oordoppen netjes schoon houden. Zo kunnen u en uw medewerkers veilig aan het werk blijven. Met de verschillende dispensers hangt u de oordoppen op een handige plaats op. Zo kan iedereen makkelijk aan nieuwe oordoppen komen en hoeven ze hun oude wegwerpbare oordoppen niet te lang te te dragen. De dispensers zijn beschikbaar met een inhoud van 250 oordoppen en 500 oordoppen. 

Bestellen bij Degros

Degros is de groothandel met de scherpst geprijsde producten op het gebied van gehoorbescherming en alle andere producten voor de MKB/industrie. Wanneer u voor 22.00 uur bestelt, heeft u uw producten altijd de volgende dag in huis. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!