116 ProductenPagina 1 van 6
OXXA PU-Flex 14-086 handschoen
0,74 (0,89Incl. BTW)
OXXA X-Mech 51-600 handschoen
6,99 (8,46Incl. BTW)
OXXA Knitter 14-092 handschoen (12 paar)
5,47 (6,62Incl. BTW)
OXXA Nitri-Tech 14-690 handschoenen
2,06 (2,49Incl. BTW)
M-Safe 246BK Nitril Grippaz handschoen
8,22 (9,95Incl. BTW)
M-Safe 246OR Nitril Grippaz handschoen
8,22 (9,95Incl. BTW)
OXXA M-Grip 11-540 handschoen
1,34 (1,62Incl. BTW)
OXXA X-Pro-Flex 51-290 handschoen
3,88 (4,69Incl. BTW)
OXXA X-Frost 51-860 handschoen
6,31 (7,64Incl. BTW)
OXXA X-Mech 51-620 handschoen
17,39 (21,04Incl. BTW)
OXXA X-Grip-Lite 51-025 handschoen
2,93 (3,54Incl. BTW)
OXXA Nitri-Tech 14-695 handschoen
2,31 (2,79Incl. BTW)
OXXA Double-Latex 50-400 handschoen
2,73 (3,30Incl. BTW)
OXXA Maxx-Grip-Winter 47-270 handschoen
2,58 (3,12Incl. BTW)
M-Safe Nitrile-Chem 41-200 handschoen
2,08 (2,52Incl. BTW)
OXXA X-Pro-Flex Plus 51-295 handschoen
3,93 (4,76Incl. BTW)
OXXA X-Mech-Thermo 51-615 handschoen
9,81 (11,87Incl. BTW)
OXXA Maxx-Grip-Lite 50-245 handschoen
1,85 (2,24Incl. BTW)

Alle producten voor werkhandschoenen vind je in de groothandel van Degros

Degros is dé groothandel op het gebied van arm- en handbescherming. Bij Degros vindt u alle soorten beschermingshandschoenen, armbeschermers en accessoires voor uw MKB- of industrieel bedrijf. De beschermende handschoenen en armbeschermers van Degros zijn altijd scherp geprijsd en in grote getalen leverbaar. Zoekt u bijvoorbeeld PU handschoenen of lashandschoenen bij ons vindt u het allemaal.

Voor meer informatie over welke werkhandschoenen u nodig heeft hebben wij een informatieve blog Welke werkhandschoen heb ik nodig? geschreven.

Daarnaast werkt Degros samen met Webshop Keurmerk, waardoor u altijd veilig en betrouwbaar bestelt in onze groothandel.

Kijkt u eens rustig in ons assortiment en lees onderstaande informatie over onze producten. Heeft u na het lezen van die info toch nog vragen? Dan kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met onze klantenservice! 

Veel soorten beschermende handschoenen 

Goed beschermende handschoenen en armbeschermers zijn cruciaal voor de werkveiligheid van u en/of uw medewerkers. Zeker in deze coronatijd is de aanschaf van kwalitatief goede werkhandschoenen / armbescherming heel erg belangrijk. Bij Degros vindt u dan ook alle soorten werkhandschoenen. Wilt u weten welke soort handschoenen het beste passen in uw sector? We leggen hier de voordelen van elke soort handschoen aan u uit!

Nitril handschoenen

Nitril handschoenen worden gemaakt van synthetisch rubber en zijn daarom minder gevoelig voor allergische reacties dan bijvoorbeeld latex handschoenen. Daarnaast scoren Nitril handschoenen hoog op het gebied van draagcomfort. Het dunne materiaal past zich fijn aan naar de vorm van je handen. Ondanks het dunne materiaal zijn nitril handschoenen wel enorm elastisch en oersterk. De micro geruwde vingertoppen zorgen voor goede grip. Nitril handschoenen bieden ook uitstekende bescherming tegen bacteriën en virussen en zijn daarom ideaal voor gebruik in de medische wereld. 

De nitril handschoenen van Degros zijn getest volgens de Europese norm EN 455 en voldoet daarmee aan de eis voor medische onderzoekshandschoen. Deze norm ziet erop toe dat de nitril handschoenen getest zijn op fysische en biologische eigenschappen. Daarnaast lekken deze handschoenen niet. 

U vindt de nitril handschoenen van Degros in verschillende kleuren en maten. Bekijk bijvoorbeeld onze zwarte nitril handschoenen of juist onze blauwe disposable nitril handschoenen

Latex handschoenen

Latex handschoenen worden gemaakt van natuurlijk rubber. Dat maakt ze zeer stevig en elastisch. Latex rubberen handschoenen zijn het beste op het gebied van kracht en bescherming, maar kunnen wel allergische reacties veroorzaken voor mensen met een latexallergie. Latex handschoenen zijn vaak iets dikker dan nitril handschoenen, maar zijn door hun goede tastbaarheid zeer geschikt voor gebruik in de medische wereld. 

De latex handschoenen van Degros vindt u in alle soorten, kleuren en maten. Zo heeft u de latex handschoenen in de maten extra large, large,medium,small en extra small en in de kleuren wit, blauw en groen. 

Vinyl handschoenen

Vinyl handschoenen zijn gemaakt van plastic en zijn daarmee heel dun. Dit bevordert het gevoel in uw handen tijdens het werk. Vinyl handschoenen zijn vaak voor eenmalig gebruik, daarom vindt u bij Degros vinyl handschoenen in grote getalen. Ten opzichte van latex handschoenen en nitril handschoenen zijn vinyl handschoenen iets minder sterk, maar deze handschoenen zijn wel bestendig tegen olie, vet en zuren. Dit maakt ze bijvoorbeeld heel geschikt voor veilig werk in de keuken. 

 

Andere soorten werkhandschoenen

Naast alle soorten veiligheidshandschoenen / werkhandschoenen vindt u bij Degros ook andere producten op het gebied van arm- en handbescherming. Zo heeft u bijvoorbeeld alle soorten snijbestendige werkhandschoenen, koudebestendige werkhandschoenen van OXXA en lasmouwen. Heeft u vragen over de verschillende producten van Degros? Neem dan gerust contact met ons op of bel direct naar +31 (0) 85 303 1543.

Veilig en betrouwbaar bestellen bij Degros

Wanneer u op werkdagen voor 22.00 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al binnen. Door de snelle, veilige en betrouwbare levering kunt u dus lekker aan het werk blijven. Bestellingen boven de 150 euro worden gratis bij u bezorgd.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.