Gratis verzending vanaf €60 incl. BTWGratis verzending vanaf €49,59 excl. BTW
Voor 22:00u besteld = Vandaag verzonden*
Bestel eenvoudig via onze APP
Review Logo9,0 @ KiYoh
Webshop Keurmerk
0
0
Gratis verzending vanaf €60 incl. BTWGratis verzending vanaf €49,59 excl. BTW
Voor 22:00u besteld = Vandaag verzonden*
Bestel eenvoudig via onze APP

Betaalmethoden

1. Op welke manieren kan ik betalen?
U kunt binnen de webwinkel op vijf manieren betalen: via iDEAL, via Paypal (België), Mister Cash (België), via Vooruitbetaling of via Betalen op rekening of Achteraf betalen.

2. Wat is iDEAL?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank of Van Lanschot dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

3.Wat is Mister cash? (Let op enkel in Belgie)
Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten.

Onder andere de volgende Belgische banken zijn aangesloten bij het Mistercash netwerk:

  • KBC
  • Belfius Bank
  • Fortis Bank
  • FINTRO
  • AXA Bank
  • CBC
  • ING Bank
  • VDK Spaarbank

4. Wat is Paypal? 
PayPal is een veelgebruikt betaalmiddel voor webwinkels. Het heeft inmiddels honderden miljoenen geregistreerde gebruikers van wie er ruim 110 miljoen actief zijn. In 190 landen is de dienst beschikbaar en er kan via PayPal met 19 verschillende valuta betaald worden. PayPal is hiermee hard op weg marktleider te worden in online betalingen. 

5.Wat is creditcard?
Creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders meer dan welkom. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards. Voor de kenners: via een SSL-beveiligde server. Zodra we je creditcardgegevens gecontroleerd hebben, versturen we je bestelling die dag nog. Je creditcard wordt pas na levering daadwerkelijk belast. Wij brengen €1,50 in rekening wanneer men kiest voor het afrekenen via Credit Card.

6. Wat is vooruitbetaling?
Als u kiest voor de betaalmethode vooruitbetaling, ontvangt u een e-mail met daarin alle informatie over uw bestelling en het bankrekeningnummer waarop u het bedrag binnen 2 werkdagen dient over te maken. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt dit bevestigd per e-mail. Uw bestelling wordt verzonden binnen 2 werkdagen na ontvangst van uw

7. Op rekening

Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om een bestelling op rekening te plaatsen. Wanneer u kiest voor de optie ‘Zakelijk’, verschijnt bij het afrekenen de betaaloptie ‘op rekening’. Op het moment dat u uw bestelling afrondt, worden uw gegevens gecontroleerd door de creditmanagement afdeling van onze betaalpartner Billink. Daarnaast beoordelen wij elke bestelling zelf. Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen. Afwijkende betaaltermijn of vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 085 303 1543.

8. Achteraf betalen 

U kunt bij ons een bestelling plaatsen die u pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de afrekenpagina kiest u dan voor de betaalmogelijkheid ‘Achteraf betalen’.

Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van u nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van u verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of uw aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra uw aanvraag geaccepteerd is, nemen wij uw bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan u verzenden volgens de aangegeven levertijden.

U ontvangt van Billink een factuur. De factuur dient u binnen twee weken na ontvangst van uw bestelling aan onze betaalpartner Billink te voldoen.

Wij hanteren een standaard betaaltermijn van 14 dagen. Afwijkende betaaltermijn of vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice op telefoonnummer 085 303 1543.

9.Wat is Sofort banking? (Belgie en Duitsland)
SOFORT behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.

10. Wat is Belfius? (Belgie)
Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. Dit maakt de betaalmethode een uitstekende manier om betalingen ontvangen van Belgische klanten.

11. Wat is KBC en CBC betaalknop? (Belgie)
De grote Belgische banken KBC en CBC voorzien in een eigen betaaloplosing voor hun klanten, de KBC- en CBC-Betaalknop. Klanten van beide banken kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De KBC/CBC-Betaalknop is via Mollie eenvoudig aan te sluiten zonder de technische en administratieve rompslomp van een directe aansluiting.

Nadat de klant de betaalknop heeft geselecteerd kiest hij voor KBC of CBC en wordt doorgestuurd naar de online bankomgeving. De bank staat hier garant voor de veiligheid tijdens de betaling. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten. Daarnaast kan de consument bedragen van € 50 tot € 1.250 tot twee maanden later betalen.

12. Hoe lang duurt het voordat mijn betaling is verwerkt?
Dit is afhankelijk van uw bank. Meestal binnen 1 a 2 werkdagen.

13. Hoe krijg ik mijn geld terug als ik besluit een bestelling retour te sturen?
U kunt uw product retourneren via ons retourprotocol via een kialapunt.

Zodra uw pakket in goede orde is ontvangen en voldoet aan onze retour voorwaarden zullen wij uw geld terugstorten.

14. Ik heb een betaling gedaan. Hoe weet ik zeker dat ik heb betaald?
U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra de betaling is verwerkt.

15. Ik heb betaald, maar geen bestelling ontvangen. Wat moet ik doen?
Als u binnen 2 werkdagen na het plaatsen van uw bestelling uw product nog niet heeft ontvangen, neemt u dan contact op met de klantenservice. Bij vooruitbetaling geldt een langere periode tussen bestelling en bezorging, omdat uw bestelling pas wordt uitgeleverd, nadat wij uw betaling hebben verwerkt.

Klachten
1. Ik heb een klacht over mijn bestelling, wat moet ik doen?
U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice. [email protected]

Degros B.V.

Gemak in uw Voordeel

Voor al uw vragen

Bel ons

Ma-Vr 9:00-16:00

085 303 1543

Social media

Volg ons

9,0Review LogoWij scoren een 9,0 op KiYoh

Degros B.V.

Rendementsweg 6
3641SK Mijdrecht
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL8614.60.479.B01
KVK: 78587514
BANK: NL48INGB0006733672

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking