Reflexhamers

Filters
6 ProductenPagina 1 van 1
Berliner reflexhamer, zwaar model
7,63 (9,23Incl. BTW)
Buck reflexhamer met kwast en naald
8,52 (10,31Incl. BTW)
Babinsky reflexhamer met naald
20,95 (25,35Incl. BTW)
Reflexhamer Dejerine met naald
18,42 (22,29Incl. BTW)
Reflexhamer Traube
15,66 (18,95Incl. BTW)
Reflexhamer Taylor
5,05 (6,11Incl. BTW)

Reflexhamers voor diagnostische doelen

Een reflexhamer wordt gebruikt bij testen in het kader van een neurologisch onderzoek. Door de reflexentesten kunnen beschadigingen van bijvoorbeeld de ruggenmergzenuwen worden vastgesteld.

Reflexhamers zijn er in verschillende vormen en uitvoeringen. Afhankelijk van de uitvoering kan de reflexhamer niet alleen verschillende rubberen inzetstukken bevatten, maar ook andere neurologische/ diagnostische instrumenten, zoals bijvoorbeeld kwastjes of naalden. Bovendien zijn sommige modellen te gebruiken als percussiehamer om organen te beoordelen door te kloppen.

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.