Handschoenen Algemeen gebruik

81 ProductenPagina 1 van 5

De naam zegt het al, deze handschoenen zijn voor bijna elke klus geschikt. Het is wel handig om te kijken naar de specifieke kenmerken van de werkhandschoen en voor welke klus je deze wil gebruiken. Wil je meer grip? Kijk dan naar werkhandschoenen van nitril of latex. Wil je juist delicate voorwerpen verplaatsen zonder afdrukken of eventuele krassen achter te laten, bijvoorbeeld een schilderij? Dan wordt een katoenen werkhandschoen aanbevolen.

Op onze site kan je gemakkelijk filteren op kenmerken van de werkhandschoen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor grip, flexibiliteit of hoge vingergevoeligheid. Daarnaast kan je ook filteren op materiaal en de omstandigheden waarin je de werkhandschoen gebruikt. Uiteraard ontbreken filters over kleur, maat en merk en prijs niet.

Zoals gezegd is de type klus het belangrijkst bij het vinden van de juiste werkhandschoen. Een paar handige tips op een rij:

- Komt er veel tilwerk bij kijken? Zoek dan een handschoen met veel grip.

- Bij het werken met veel vuil is het handig om een dichte manchet te kiezen zodat het vuil niet in de handschoen kan.

- Let goed op het aantal handschoenen: sommige werkhandschoenen worden per 12 paar verkocht.

- Let op koude of warme omstandigheden. 

- Als je werkt met vocht, water of olie zorg dan voor waterdichte of -afstotende werkhandschoenen.

 

Koop uw Handschoenen Algemeen gebruik eenvoudig en snel in onze groothandel. Bij Degros vindt u professionele producten voor een scherpe prijs én we leveren snel. Wij zijn lid van Thuiswinkel en daarom is kopen bij Degros veilig en betrouwbaar.