147 ProductenPagina 1 van 8
Isopropanol Alcohol 99,9 procent 1 liter
8,22 (9,95Incl. BTW)
Isopropyl Alcohol 70 procent 1ltr
8,22 (9,95Incl. BTW)
Alcohol 70 procent 1ltr (5% isopropyl)
8,22 (9,95Incl. BTW)
-6%
Ewepo Bio Urineverwijderaar 5 liter
34,9527,23 (32,95Incl. BTW)
Ewepo Geurneutralisator 5 liter
51,20 (61,95Incl. BTW)
Ewepo Vloerreiniger 20 liter
115,66 (139,95Incl. BTW)
Ewepo HD Reiniger sterk alkalisch 5 liter
32,19 (38,95Incl. BTW)
Ewepo San Bright sanitairreiniger 1 liter
5,69 (6,89Incl. BTW)
Ewepo Zuurreiniger Industrie 10 liter
41,28 (49,95Incl. BTW)
Ewepo Floornex Pico-D vloerreiniger 1 liter
6,57 (7,95Incl. BTW)
Ewepo Bio Urineverwijderaar 1 L,
9,88 (11,95Incl. BTW)
Ewepo AC Cleaner 5 liter
24,75 (29,95Incl. BTW)
Ewepo Sanitairreiniger periodiek 5 liter
31,36 (37,95Incl. BTW)
Ewepo Glashelder Sprintex 1 liter
7,40 (8,95Incl. BTW)
Ewepo Neutral handzeep ongeparfumeerd 5 liter
28,88 (34,95Incl. BTW)

Degros is de groothandel voor al uw schoonmaakmiddelen 

Degros is dé groothandel op het gebied van schoonmaakmiddelen. U vindt in onze schoonmaak groothandel alle soorten schoonmaakmiddelen in de soorten, maten en aantallen die voor uw bedrijf geschikt zijn. Mede door de coronatijd is het belang van hygiëne en ontsmetting nog groter geworden dan het normaal gesproken al was. Daarom zijn kwalitatief goede schoonmaakmiddelen van essentieel belang. Bij Degros vindt u deze producten voor de scherpste prijs. Neem een kijkje in het assortiment of lees hier meer informatie over al onze producten in onze groothandel voor schoonmaakartikelen. Toch nog meer vragen? Neem dan contact met ons op!

Goede reiniging is essentieel, zeker in deze tijd. In de groothandel van Degros vindt u de beste producten die bijdragen aan een schoon en hygiënische werkomgeving bij uw bedrijf. Daarnaast is Degros de ideale groothandel voor schoonmaakbedrijven. U vindt bij ons namelijk alles wat u nodig heeft op het gebied van schoonmaakmiddelen. Deze koopt u ook nog een in grote getalen in en tegen de scherpste prijs. We zetten de belangrijkste schoonmaakmiddelen in onze groothandel voor u op een rijtje. 

Isopropyl alcohol

Isopropyl alcohol is een sterk desinfectiemiddel. Het verwijdert vlekken binnen een handomdraai en desinfecteert ook snel grotere oppervlakken. Daarnaast is dit desinfectiemiddel geschikt voor apparaten en instrumenten in bijvoorbeeld fysiopraktijken, pedicuresalons of sportscholen. Bij Degros vindt u Isopropyl met 70% alcohol, 96% alcohol of isopropyl alcohol 99%. Isopropyl alcohol is relatief lastig te verkrijgen, daarom raden we aan om in grote getalen in te slaan. Dat kan bij Degros natuurlijk tegen de laagste prijs. 

Andere desinfectie alcohol

Bij Degros vindt u naast Isopropyl alcohol nog andere vormen van desinfectie alcohol. Zo is er bijvoorbeeld alcohol spray. Dit is spray op basis van 74% ethylalcohol en zorgt ook voor grondige en stevige reiniging. 

Desinfecterende handgel en handzeep

Zeker in coronatijd is het heel belangrijk om goed de handen te wassen en te desinfecteren. Daarom heeft Degros veel soorten desinfecterende handzeep en handgel. Deze desinfectiemiddelen zijn ook op basis van alcohol gefabriceerd en zorgen daarmee dus voor de beste reiniging. Bacteriën en virussen krijgen geen kans wanneer u uw handen met deze desinfecterende handgel of handzeep wast. 

Bent u ook op zoek naar mondkapjes in grote getalen?

Ook schoonmaakdoekjes vindt u in grote aantallen bij Degros

Ook voor desinfectie- en schoonmaakdoekjes bent u bij Degros aan het juiste adres. Onze schoonmaakdoekjes zijn allemaal gemaakt op basis van alcohol, waardoor de reinigingskracht heel groot is. In een armzwaai desinfecteert u bijvoorbeeld uw bureau, aanrechtblad of vergadertafel. 

Nog veel meer andere soorten schoonmaakmiddelen in Degros’ groothandel

Naast alle desinfectiemiddelen heeft Degros nog veel meer schoonmaakmiddelen voor u en uw bedrijf. Klik hieronder op de verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor meer informatie!

Bestellen bij Degros

Heeft u alle artikelen in onze groothandel schoonmaak gevonden die u zoekt? Dan kunt u overgaan op uw bestelling! Deze is volledig veilig en betrouwbaar omdat we samenwerken met Webshop keurmerk. Wanneer u voor 100 euro bestelt, betaalt u geen verzendkosten. U heeft uw bestelling meestal de volgende dag al in huis, wanneer u voor 22.00 uur uw bestelling plaats. 

Wat betaal ik aan verzendkosten en wat zijn de levertijden?
Verzenden kost €5,95 en is Gratis vanaf €150,- Voor 22:00 besteld is op werkdagen dezelfde dag verzonden* *Wanneer u een bestelling heeft gedaan met artikelen met een langere levertijd, dan verzenden wij de order pas wanneer deze compleet is.

Wat is de garantietermijn en welke kwaliteit kan ik verwachten?
Wij leveren uitsluitend A-kwaliteit producten. De wettelijke garantietermijn is 6 maanden. Is een product niet naar wens dan is retourneren makkelijk bij Degros. Wij zijn aangesloten bij Webshop Keurmerk dat maakt shoppen bij Degros veilig en betrouwbaar.