Menu

EUR
CADEAU ACTIE: Ontvang nu GRATIS Romed Alcoholspray 500ml bij een orderbedrag van €50,- en Romed Alcoholfoam 500ml bij een orderbedrag van €80,-
Wat kun je doen met Tubigrip?

Wat kun je doen met Tubigrip?

Wat kun je doen met Tubigrip?

Tubigrip is een veelzijdig en nuttig hulpmiddel dat diverse toepassingen kent. Dit elastische buisverband kan op verschillende manieren worden gebruikt om comfort, ondersteuning en verlichting te bieden.

1. Ondersteuning bij blessures

Tubigrip is een uitstekende keuze voor het bieden van ondersteuning bij blessures zoals verstuikingen, verrekkingen en kneuzingen. Het elastische materiaal past zich gemakkelijk aan de vorm van het lichaam aan en helpt de pijn te verminderen.

2. Beheersing van zwelling

Dit buisverband kan ook effectief worden gebruikt om zwelling te beheersen. Het oefent zachte druk uit op het getroffen gebied, wat kan helpen bij het verminderen van zwelling na een blessure of operatie.

3. Behandeling van spataderen

Mensen met spataderen kunnen Tubigrip dragen om de bloedcirculatie te verbeteren en ongemak te verminderen. Het verband helpt de aderen te ondersteunen en kan de symptomen verlichten.

4. Sportprestaties verbeteren

Tubigrip kan ook door sporters worden gebruikt om de spieren te ondersteunen en te beschermen. Het helpt bij het voorkomen van blessures en kan bijdragen aan betere sportprestaties.

5. Postoperatieve zorg

Na een operatie kan Tubigrip worden gebruikt om wonden te beschermen en te ondersteunen. Het biedt comfort en vermindert de kans op complicaties. Kortom, Tubigrip is een veelzijdig hulpmiddel dat voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Of je nu herstelt van een blessure, zwelling wilt verminderen of je sportprestaties wilt verbeteren, Tubigrip is een handige keuze voor comfort en ondersteuning.

Wie gebruikt Tubigrip?

Sporters zijn vaak onderhevig aan blessures en spanningen. Tubigrip wordt door sporters gebruikt om spieren te ondersteunen en blessures te voorkomen. Het biedt compressie en comfort, waardoor het ideaal is voor sportprestaties.

Mensen met spataderen ervaren vaak pijn en ongemak. Tubigrip kan de bloedcirculatie helpen verbeteren en symptomen verminderen door de aderen te ondersteunen. Dit maakt het nuttig voor mensen met spataderproblemen. Bij Degros kunt u direct terecht voor alle soorten, kleuren en maten van Tubigrip. Hiernaast leveren wij ook injectiespuiten, nitril handschoenen en scalpels.

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze laatste acties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €150,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!