Over Degros

 

2014

E-commerce website gelanceerd. Gericht op pedicure producten online verkoop in Nederland. Ons magazijn is dan gevestigd in Wormerveer. De eerste verkopen volgen snel.

2015

25 oktober Naamsverandering naar Degros. Degros is afkomstig van “Commerce de gros” Groothandel in het Frans.

Augustus: Vanwege snelle groei hebben we het magazijn verhuisd naar een groter pand in Wormerveer.

2016

Maart: Onder degros.nl zijn we uitgebreid naar België. Inmiddels ook ons assortiment uitgebreid naar de Manicure en Medische groothandel.

December: Degros is als een van de eerste bedrijven lid geworden van Thuiswinkel Zakelijk.

2017

Vanwege aanhoudende groei wederom ons bedrijf verhuisd naar een groter magazijn. Ditmaal in het midden van het land in Nieuwegein. Nu kunnen we onze bestellingen verwerken tot 22:00 uur en de volgende dag leveren in Nederland en België.

2018

Ons assortiment flink uitgebreid met een kappersgroothandel en beauty groothandel. Ook dit jaar zijn we verhuisd, ditmaal naar Mijdrecht. Op deze locatie zijn we nu nog altijd gevestigd en deze is volledig schaalbaar met oog op de toekomst.

2019

Dit jaar groeien we flink door en hebben we ons assortiment verrijkt met een nieuwe groothandel “MKB / industrie”. Niet alleen onze hoeveelheid klanten groeien maar ook onze voorraad. Degros is verdubbeld dit jaar!

2020

Door de jaren heen heeft Degros er steeds anders uitgezien. De ontwikkeling van onze website is erg belangrijk voor ons. Het gebruiksgemak van de klant moet voorop staan. Net als onze klantenservice. We hebben inmiddels 3500 onafhankelijke klantbeoordelingen met een gemiddeld cijfer van een 8.8 en daar zijn we trots op!

2021

Dit jaar hebben wij onze APP gelanceerd en deze is vanaf het begin meteen een succes. Onze klanten maken hier veelvuldig gebruik van. We ontvangen veel positieve reviews via Google, KiYoh, Facebook en over onze APP. Wij hebben ons assortiment weer flink uitgebreid en zijn klaar voor de toekomst!

Degros - Gemak in uw Voordeel

  • Wij leveren snel, voor 22:00 besteld, is vandaag verzonden.
  • Uitstekende klantenservice, 4800+ Kiyoh klantbeoordelingen
  • Lid van Webshop Keurmerk
  • Degros bestel App (IOS & Android)
  • Gratis verzending vanaf €100,-